Autoriseret kloakmester​​

​Døgnservice med hurtig udrykning

Medlem af DM&E​

19 års erfaring​​​

Professionel kloakrenovering med mange års erfaring

Skal du bruge en kloakrenovering? Hos Løkken Entreprenørforretning hjælper vi dig med at ordne alt inden for entreprenør- og kloakarbejde. Vi kører ud i store dele af Nordjylland – heriblandt Blokhus, Løkken, Brønderslev og Hjørring.

Vi har mange års erfaringer inden for lige netop dette felt. Uanset hvad det drejer sig om, sørger vi for alt service inden for kloakarbejde. For os er det vigtigste, at vi kan tilbyde service af høj kvalitet. Derfor får du også en professionel rådgivning fra begyndelsen, og vi imødekommer dine behov og ønsker. Vi har stor erfaring med flere forskellige teknikker, som vi bl.a. tager i brug ved renovering af kloak.

Vi bruger bl.a. teknikker som:

  • Strømpeforing
  • Slamsugning
  • Spuling af kloak og dræn
  • Tømning af sandgang og slambassiner

Vi kender til frustrationerne over et stoppet toilet, afløb eller noget helt tredje. Derfor står vi til rådighed døgnet rundt og hjælper dig med at udføre den rette renovering af din kloak, så du slipper for stoppede afløb.​

Hvad koster strømpeforing?

En strømpeforing er en teknik, vi udfører, når vi skal renovere et defekt kloakrør. Her sørger vi for at lave et nyt rør inde i det gamle rør. En pris på strømpeforing er meget individuelt alt efter, hvor omfattende arbejdet er. Hos Løkken Entreprenør kan vi lave et skræddersyet tilbud til dig, når vi har set på opgaven og vurderet arbejdet.

Vi sørger altid for at finde den bedste pris til dig – vi vil nemlig levere konkurrencedygtige priser. Derfor er du garanteret en kvalitetssikker kloakrenovering til gode priser, der hele tiden forsøger at efterleve dine ønsker.

Kontakt os for nærmere information om kloakrenovering

Hvis du har et defekt rør, kan vi hjælpe dig med at udføre en strømpeforing og kloakrenovering. I fællesskab kommer vi nærmer en ideel løsning, så vi kan gøre noget ved kloakproblematikken. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, og derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at løse problemet.

Kontakt os på telefon 98 88 91 26 eller skriv til os på vores e-mail info@loekkenentrepreneoer.dk, hvis vi skal lave et uforpligtende tilbud til dig.

Løkken Entreprenørforretning er medlem af DME​

Info

Løkken Entreprenørforretning

Vrensted 341 • 9480 Løkken

​Telefon: 98 88 91 26

E-mail: info@loekkenentreprenoer.dk