Autoriseret kloakmester​​

​Døgnservice med hurtig udrykning

Medlem af DM&E​

19 års erfaring​​​

Slamsugning og kloakspuling tilbydes

Har du brug for professionel slam- eller kloaksugning? Løkken Entreprenørforretning klarer alt arbejde inden for kloakservice i blandt andet Løkken, Hjørring, Blokhus, Brønderslev og resten af Nordjylland. Vi har mange års erfaring med kloakservice og kan helt sikkert også hjælpe dig med din opgave.

Vi tilbyder blandt andet:​

  • Slamsugning
  • ​Spuling af kloak og dræn
  • ​Tømning af septiktanke
  • ​Tømning af olie- og benzinudskillere
  • ​Tømning af sandfang og slambassiner
  • ​Fedtudskilling ved store restauranter

Ved spuling af kloakker og dræn monterer vi en højtryksspuler på vores store slamsuger. 

Kvalitet frem for alt

Bestiller du os til at klare arbejdet for dig, får du et hold af erfarne arbejdere, som ikke stopper, før de selv er tilfredse med resultat. Vi har sat kvalitet før pris og sætter derfor en ære i, at vores arbejde er af høj kvalitet.

Vores autoriserede kloakmester kommer gerne med et uforpligtende tilbud. For at kunne give det bedste tilbud på slamsugning kræver det, at vi har set opgavens omfang. Når vi har set opgavens omfang, kan vi lave et tilbud med den bedste løsning til dig. 

Hvad gør man ved et stoppet toilet?

Bliver dit toilet ved med at være stoppet efter brug af svubber? Eller har du stoppet afløb eller stoppet vask? Så kontakt os. Vi står klar til at hjælpe dig ved stoppet toilet med kloakservice og spuling af kloak. Vi har døgnvagt, så du kan ringe til os døgnet rundt på telefon 98 88 91 26.

Kontakt os og få et tilbud på slamsugning eller kloakspuling

​Skal vi varetage slamsugning eller kloakspuling af din kloak eller har du et stoppet toilet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 88 91 26 eller e-mail info@loekkenentreprenoer.dk. Sammen finder vi en løsning, som begge parter kan være tilfredse med.

Er du på udkig efter vores priser, så bestil et uforpligtende tilbud herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Løkken Entreprenørforretning er medlem af DME​

Info

Løkken Entreprenørforretning

Vrensted 341 • 9480 Løkken

​Telefon: 98 88 91 26

E-mail: info@loekkenentreprenoer.dk