Autoriseret kloakmester​​

​Døgnservice med hurtig udrykning

Medlem af DM&E​

19 års erfaring​​​

Rottesikring ved hjælp af en rottespærre

Undgå problemer med rotter i kloak

Kunne du tænke dig at sikre din kloak og de tilhørende rør mod rotter? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Løkken Entreprenørforretning finder du en autoriseret kloakmester, der står klar til at hjælpe dig med en professionel rottesikring.

Vi tilbyder montering af en rottespærre for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Vi holder selv til i Løkken, hvorfra vi blandt andet kører ud og varetager opgaver for kunder i Hjørring, Brønderslev, Blokhus og omegn samt i hele det øvrige Nordjylland.

Vi har 19 års erfaring inden for blandt andet rottebekæmpelse, og vi er medlem af DM&E, som er en brancheorganisation for entreprenører, kloakmestre og andre lignende erhverv.

Fordelene ved at få monteret en rottespærre i kloakken

Der er flere gode grunde til, at du med stor fordel kan vælge at få monteret en rottespærre i din kloak. Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

  • ​Du slipper for at få rotter i din kloak eller ind i dit hjem
  • ​Du undgår dyre skader forårsaget af rotterne
  • Du undgå ubehagelige lugtgener fra rotterne

​En rottespærre er en effektiv form for rottesikring, fordi den består af to klapper, der bliver placeret i kloakledningen. De to klapper kan kun åbne én vej, hvilket betyder, at vandet har mulighed for at komme ud, men rotterne kan ikke komme ind.

Kontakt os for professionel rottesikring

Ifølge den gældende lovgivning skal en rottespærre monteres af en autoriseret kloakmester. Derfor kan du med fordel vælge at tage kontakt til os, hvis du ønsker en professionel rottesikring.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på bekæmpelse af rotter, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris. Du skal bare kontakte os med informationerne om din opgave. Har du nogle spørgsmål omkring fordelene ved at få monteret en rottespærre, så hører vi også gerne fra dig.

Vi kan rottesikre bygninger i hele Nordjylland.

Løkken Entreprenørforretning er medlem af DME​

Info

Løkken Entreprenørforretning

Vrensted 341 • 9480 Løkken

​Telefon: 98 88 91 26

E-mail: info@loekkenentreprenoer.dk