Autoriseret kloakmester​​

​Døgnservice med hurtig udrykning

Medlem af DM&E​

19 års erfaring​​​

Kloakrensning med effektive resultater

​Mangler du hjælp til kloakrensning? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Løkken Entreprenørforretning hjælper vi dig med at rense din kloak, så du slipper for, at dit toilet eksempelvis stopper til. Vi kører ud i Hjørring, Brønderslev, Blokhus og Løkken i Nordjylland og vurderer opgavens omfang. 

Vi har sammenlagt 19 års erfaring på området, og vi tilbyder til enhver tid kvalitetssikkert arbejde. For os er det vigtigt at imødekomme alle kunders behov, og derfor tilbyder vi en bred vifte af services inden for entreprenør- og kloakarbejde.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Kloakspuling
  • ​Slamsugning
  • ​Fedtudskilning ved eksempelvis restauranter

Vores 19 års erfaring har gjort os til en autoriseret kloakmester, der bl.a. tilbyder døgnservice. Det betyder, at du kan kontakte os døgnet rundt, hvis behovet melder sig. For os kommer kvalitet altid i første række frem for pris. Du er derfor garanteret erfarne og omhyggelige medarbejdere, der løser problemet for dig i det øjeblik, du får brug for det. 

Rensning af kloak

Vi renser din kloak ved at benytte os af flere forskellige teknikker. Metoden afhænger af, hvor omfattende opgaven er. Derfor sørger vi altid for at køre ud til dig og vurdere arbejdet, når du kontakter os. Først derefter kommer vi med priser, som du enten kan takke ja eller nej til. Vi har igennem tiden udført meget forskelligt kloakrensning og tilbyder både at hjælpe private samt erhvervskunder i Nordjylland.

VA-godkendte materialer

Hos os kan du altid få rådgivning, så vi sammen kan finde en løsning. Igennem vores arbejde er både kvalitet og sikkerhed vigtige nøgleord. Vi bruger derfor VA-godkendte materialer, når vi renser kloakker. Hvis du oplever, at dit toilet stopper til, eller at dine afløb lugter, så er det fordi, de trænger til at blive renset. ​

Kontakt os og hør mere om kloakrensning

Drømmer du om et toilet, der fungerer? Og måske et afløb, der ikke lugter? – så kontakt os hos Løkken Entreprenørforretning for et uforpligtende tilbud. Som sagt kan vi først give dig en endegyldig pris, når vi har vurderet, hvor omfattende arbejdet er. Du kan kontakte os per telefon på 98 88 91 26 eller på e-mail info@loekkenentrepreneoer.dk

Løkken Entreprenørforretning er medlem af DME​

Info

Løkken Entreprenørforretning

Vrensted 341 • 9480 Løkken

​Telefon: 98 88 91 26

E-mail: info@loekkenentreprenoer.dk